Árlista (Bruttó árak)

Expressz szolgáltatás kérhető?

Igen, kérhető. Ilyen esetben egyedi árat adok meg és a lehető leghamarabb igyekszem a felmerülő kérdéseket, terveket megvalósítani.

Számlázás

Minden esetben kapsz számlát. A feltüntetett árak már tartalmazzák az áfát, így könnyen ki tudod számolni, a te ingatlanodra vetítve a költségeid. 

Látványtervezés és 3D látványterv készítés 4K minőségben

Szeretnéd látni hogyan fog kinézni a végeredmény. Vizuális típus vagy, akkor a fotórealisztikus képek segítenek, hogy lásd elképzeléseid, ebben pedig én is maximálisan segítséget nyújtok, hogy a legjobb végeredményt kapd.

2900 Ft/nm

Lakberendezés, színek, anyagok összeállítása, bútortervezés

Vizuálisan el tudod képzelni, viszont bizonytalan vagy a stílusban, az elrendezésben, a kiegészítőkben. Akkor ez a számodra legideálisabb választás.


3500 Ft/nm

Teljes lakberendezési tervezés

A teljes lakberendezési tervezés során minden részletre odafigyelünk, hogy otthonod minden szeglete harmonikus és igényes legyen. Maximálisan minden segítséget megkapsz.

6500 Ft/nm-tól

Bútor- és dekorációs elemek kiválasztása és beszerzése (maximálsan 2 óra)

Általad kiválasztott szaküzletben vagy weboldalról , kigyűjtéssel, összegezve.

25000 Ft/ alkalom

Ingatlanfelkészítés / Home Staging

A lehető legnagyobb profittal szeretnéd eladni az ingatlanod? Itt a tanácsaim segítségével igyekszem az ingatlan legjobb tulajdonságait kiemelni és egy olyan összhatást nyújtani ami után több vételi ajánlat is a zsebedben lehet.

Az ingatlan vételárának egy 1% vagy fix 250000 Ft

Az árak tájékoztató jellegűek, mivel nincs két egyforma ingatlan ezért mindenképp pontos árat helyszíni felmérés után tudok adni. Helyszíni felmérés Debrecen területén ingyenes.