Referenciák

"Precíz, pontos, maximális profizmussal figyel az apró részletekre is. A tervezés során felmerülő problémákra gyors megoldást talált. Minden egyeztetés barátságos és vidám hangulatban telt.

Szívből ajánlom, forduljanak hozzá bizalommal!"
S. Éva 

Debrecen

"Amikor felkértem Beátát a munkára nem is gondoltam, hogy a tanácsaival milyen plusz költségektől kímélem meg magam. Nem a legdrágább dolgokat ajánlotta, viszont minden olyan apró részletet úgy átbeszéltünk, hogy a végeredmény pazar lett. Sokan megdícsérik az otthonunkat, de ami még fontosabb imádunk itt lakni."

P. Zsolt

Debrecen

"Bea lelkiismeretessége és lelkesedése miatt folyamatosan naprakész a legújabb trendekben és az aktuális választékban. Közben pedig a tervezés alatt végig a mi igényeinket tartotta szem előtt, és nagyszerűen tudott az általunk kiszemelt elemekből otthonos és stílusos összképet teremteni. Nélküle elvesztünk volna a rengeteg stílus és lehetőség között. Az Ő segítségével a tervezés izgalmas élmény volt, a megvalósítás gördülékeny és stresszmentes lett. A végeredmény pedig otthonos és trendi, amiben jó lakni, és amire büszkék lehetünk. Bea munkáját maximálisan ajánlom annak, aki személyre szabott és profi segítséget szeretne egy csodás enteriőr megteremtéséhez. "

H.B. Dorina

Debrecen