Szolgáltatásaink

Látványtervezés

A látványtervezés kreatív folyamat, mely során egy adott témához, eseményhez vagy projekthez kapcsolódó vizuális elemek, látványok kerülnek megalkotásra. Általában a színek, formák, textúrák és egyéb vizuális elemek összehangolásával. A tervek legalább 4K minőségben kerülnek átadásra, egy helyiségről mérettől függően 4-7 kép van benne a tervezésben. 

Lakberendezési tanácsadás

A lakberendezési tanácsadás egy olyan szolgáltatás, amelynek célja, hogy segítséget nyújtson az otthonukat átalakítani vagy kialakítani vágyókat. A harmónia és praktikus térelrendezésen túl egy precízen átgondolt helyiség sokkal kifizetődőbb,hiszen egyszer kell megvásárolni a megfelelő minőséget, figyelni az apró részletekre. Tapasztalatommal már nagyon sok ingatlanból sikerült kihozni a maximumot. Emellett törekszem arra,hogy a terek letisztultak, könnyen kombinálhatóak, modernek legyenek. Rendkívül kedvelem a természetes anyagokat, amelyeket szívesen kombinálok egy egy különlegesebb színnel,formavilággal. 

Ingatlanfelkészítés 

(Home Staging)

A home staging az ingatlanok eladásra/kiadásra való felkészítését jelenti, amelynek során a jó állapotú ingatlan legjobb arcát és a benne rejlő lehetőséget mutatjuk be a vevő számára, ezzel a felkészített lakások a lehető leggyorsabban, ráadásul milliókkal többért kelnek el az ingatlanpiacon. 

Itt nem az a fontos, hogy több milliót beleölj az ingatlanba, hanem, hogy az ingatlan letisztult, mindenki számára vonzó és otthonos legyen. Ezt segítek én megvalósítani.